Ons assortiment gemaakt van weidemelk van eigen koeien

Bij Qarc Zuivel hebben we de hele keten van koe tot toetje in eigen hand en daar zijn we trots op!

Ons assortiment boerenzuivel wordt gemaakt van eigen weidemelk en is op kleine schaal bereid. Onze melk wordt zo min mogelijk bewerkt en we gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten zoals puur fruit… en dat proef je!

Over ons

Echte kleinschalige boerenzuivel sinds 2012

Onze koeien grazen op landgoed Ten Vorsel in Bladel. Op onze familieboerderij wordt dagelijks met veel passie voor de koeien gezorgd en op kleine schaal zuivel gemaakt.

Lees verder

Nieuwsberichten

boerderijzuivel
18-03-2024

Voor tweede jaar op rij de beste zuivel van Nederland!

Donderdag 14 maart wonnen we de eerste plaats met onze volle kwark tijdens de Cum Laude Awards!

02-01-2024

70 agrarische ondernemers te gast op onze boerderij

Kennisdelen over samenwerken, verbreding en het in de markt zetten van je eigen product binnen de korte keten

04-12-2023

Wij maken zuivelproducten passend binnen “Goede Zorg Proef Je”!

Wij produceren zuivelproducten die voldoen aan de gestelde richtlijnen van Goede Zorg Proef je. Neem contact op om meer informatie te ontvangen!

Business to Business

Benieuwd welke producten wij voor jou als partner kunnen maken?

We beschikken over een kleinschalige moderne zuivelmakerij op het boerenerf. We produceren ambachtelijke boerderijzuivel van eigen weidemelk.

Lees verder

Qarc heeft de ambitie om te groeien tot een volwaardig kleinschalig boerenzuivelbedrijf. Sinds de start in 2011 werken we continue aan verbetering en verbreding van onze productrange.

De huidige producten zijn reeds onderscheidend door de herkenbare verpakking, lokale handgemaakte productie en gebruik van pure ingrediënten zonder toevoegingen en korte keten.

De focus op nieuwe producten ligt op eiwitrijke producten voor de zorg zodat patiënten met onze smaakvolle zuivel sneller herstellen. Om verder te kunnen groeien en om het melkveebedrijf verder te verduurzamen hebben we subsidie ontvangen vanuit het POP3 programma.

In 2022 zijn we gestart met het project “Toegevoegde korte waardeketen eiwitrijke zuivelproducten voor de zorgsector”. In dit project wordt een duurzame, toegevoegde waardeketen ontwikkelt door nieuwe samenwerkingen tussen de zorg- en landbouwsector.

Qarczuivel, Melkveebedrijf Ten Vorsel, Stichting Máxima Medisch Centrum en Stichting Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk te werken aan het ontwikkelen, testen en onder de aandacht brengen (bewustwording) van nieuwe, eiwitrijke zuivelproducten voor patiënten. Als gevolg verbetert het verdienvermogen van de primaire producent waardoor er geïnvesteerd kan worden in een duurzame toekomstbestendige landbouw. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: ‘Europa investeert in zijn platteland’